Babagan awake dhewe

11

HANJUE Precision ENGINEERING

Hanjue Precision machinery kalebu Shanghai Hanjue Precision Machinery lan Zhejiang Hanjue Precision Machinery.

Shanghai Hanjue Precision Machinery dumunung ing distrik Songjiang, kutha Shanghai. 50km adoh saka bandara Shanghai Pudong internasional, lan 17km adoh saka bandara Langkawi Sky. kondisi lalu lintas trep menehi kasempatan kanggo luwih pangerten lan kerjasama antarane pelanggan ing saindhenging donya.

Shanghai Hanjue Company wis riset lan pangembangan departemen, departemen Sales lan showroom, kang asalé saka 2006 lan diadegaké ing taun 2008, kita nemu pangembangan lan kamakmuran industri mesin Cina pangan. We are ahead saka perusahaan mesin pangan padha ing desain mesin anyar lan develpment kanggo nggawe panganan anyar supaya minangka supaya munggah karo pasar ganti.

Zhejiang Hanjue Precision Machinery karo total aset saka 50 yuta USD lan tlatah 3,000 m². Group dumunung ing kutha Jiaxing, provinsi Zhejiang. We have saka 10 taun pengalaman ing produksi machinery pangan. produk utama kita kalebu mesin Encrusting, Cookies depositor, Steamed line produksi bun, baris Roti lan peralatan kitha liyane. We kudu Patent ing mesin encrusting Cilik. Beda kapasitas encrusting mesin setelan kanggo njaluk customer beda. Liwat taun eksplorasi, perusahaan kita ketaatan menyang "efisien, stabil, pionir lan enterprising". Kanthi becik, Manajemen ngelmu lan standar, kita perusahaan mundak akeh kuwat lan sehat menyang tingkat sing luwih dhuwur ing mangsa.

Our company wis tim technical kuwat. Kita tetep ing langkah karo teknologi mesin pangan internasional majeng. Uga kita bisa kurban designs lan usulan-usulan tata kanggo pabrik Panjenengan. We kudu desain anyar tahunan, sampeyan dipun tampi kanggo fokus ing kita Youtube, Facebook lan Twitter: Hanjue Food Machinery.


WhatsApp Online Chat !