Otomatis coklat kapenuhan cookie nggawe mesin - China Shanghai Hanjue Machinery

coklat otomatis kapenuhan cookie nggawe mesin

Short Description:

Description : The HJ-860 machine can make biscoitos at 5000-6000pcs one hour. Medium and big factory can consider using the machine make biscoitos. It is capable to work with a wide range of different dough textures, this machine can work with minced nuts, seeds, jam and other filling . Parameter : Model number HJ-860 Capacity 5000-6000pcs/h Product weight 5-200g/pc Materials Stainless steel Power 1.5kw Dimension 167*92*129cm Delivery time Within 7 working days Machine weight...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    Mesin HJ-860 bisa nggawe biscoitos ing 5000-6000pcs siji jam. pabrik medium lan gedhe bisa nganggo mesin nggawe biscoitos. Iku saged digarap sawetara saka sudhut tekstur keuangan beda, mesin iki bisa karo perkakas minced, wiji, senggol lan Isi liyane.

    parameter :

    nomer model HJ-860
    kapasitas 5000-6000pcs / h
    bobot Product 5-200g / pc
    bahan stainless steel
    Power 1.5kw
    ukuran 167 * 92 * 129cm
    wektu kiriman Ing 7 dina apa
    bobot mesin 400kg

     Feature:

    1) wektu babar pisan iku 1 taun.

    2) mesin bisa nggawe roti coklat, kapenuhan cookie belang etc.

    2) kita bakal kurban latihan free nalika mesin test customer kita.

    3) kita bisa delivery mesin ing 7 apa dina lan engineers kasedhiya jaban rangkah.

    video:

     proses Produksi:

    11

     22 33


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !