cookie kothak es otomatis dirancang cookie nggawe mesin - China Shanghai Hanjue Machinery

otomatis es kothak cookie dirancang cookie nggawe mesin

Short Description:

Description: cookie dirancang bisa selaras karo jinis desain. Iku misale jek akeh cara kanggo nggawe cookie, sawetara kopi cilik lan Ibu rumah tangga nggawe panganan dening tangan, wis rega sange lan wong umur kaya pangan iki. Kabar apik iku HJ-860 mesin encrusting kita bisa nggawe panganan karo kapasitas dhuwur. engineer kita bakal nambah kabel pemotong ing mesin nggawe cookies, cara iki bisa nyimpen dhuwit lan nggawe cookies katon apik. Sampeyan bisa klik video ndeleng carane mesin dianggo lan ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    cookie dirancang bisa selaras karo jinis desain. Iku misale jek akeh cara kanggo nggawe cookie, sawetara kopi cilik lan Ibu rumah tangga nggawe panganan dening tangan, wis rega sange lan wong umur kaya pangan iki.

    Kabar apik iku HJ-860 mesin encrusting kita bisa nggawe panganan karo kapasitas dhuwur. engineer kita bakal nambah kabel pemotong ing mesin nggawe cookies, cara iki bisa nyimpen dhuwit lan nggawe cookies katon apik. Sampeyan bisa klik video ndeleng carane karya mesin lan masalah hubungi kita dodolan.

    parameter:

    nomer model HJ-860
    kapasitas 5000-6000pcs / h
    MOQ 1 set
    bobot Product 5-200g / pc
    Power 1.5kw
    wektu Lead Ing 7 dina apa yen mesin 1 set
    ukuran 167 * 92 * 129cm
    bobot mesin 400kg

    Fitur utama

    1) isine Protection lan darurat Stop Button kanggo operasi aman.

    2) Bobot, ukuran lan lemah ndhuwur Isi-aspek bisa diatur nduweni minangka dibutuhake.

    3) Multipurpose: dienggo kanggo gawé beda jinis pangan kanthi ngganti cetakan mung.

    4) Kapasitas Big

    5) akeh jinis cookie cetakan bisa dirancang.

    6) selaras mesin, kita bisa nambah sawetara sistem mesin ing mesin.

    7) Inggris, Cina, basa Arab sing pilihan ..

    8) latihan free bakal ana nalika mesin testing customer.

    video Tur:

    proses Produksi:

    11

    22

    33


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !