otomatis line maamoul prosesi - China Shanghai Hanjue Machinery

otomatis line prosesi maamoul

Short Description:

Keterangan: HJ-860 otomatis Maamoul Bulan Making cake Machine baris produksi otomatis multi-fungsi kang bisa digunakake kanggo gawé ora mung maamoul cake / rembulan, nanging uga cookies / cemilan / pastries karo bal, rod lan kelet wangun. mesin iki jinis otomatis lengkap kasusun saka siji mesin encrusting, siji mesin stamping lan siji mesin tray-aligning. Miturut nambah utawa ngganti Perlengkapan opsional lan piranti, baris produksi iki bisa uga dipigunakaké kanggo gawé akeh liyane pangan / cemilan / pastrie ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    HJ-860 otomatis Maamoul Bulan Making cake Machine baris produksi otomatis multi-fungsi kang bisa digunakake kanggo gawé ora mung maamoul cake / rembulan, nanging uga cookies / cemilan / pastries karo bal, rod lan kelet wangun.

    mesin iki jinis otomatis lengkap kasusun saka siji mesin encrusting, siji mesin stamping lan siji mesin tray-aligning. Miturut nambah utawa ngganti Perlengkapan opsional lan piranti, baris produksi iki bisa uga dipigunakaké kanggo gawé akeh liyane pangan / cemilan / pastries.

    11

    Panggil model

    HJ-860

    HJ-32

    HJ-34

    produktivitas

    4000 ~ 6000 pcs / hr

    2000 ~ 4500 Piece / hr

    3000 ~ 7000 pcs / hr

    bobot Product

    10 ~ 150g / pc

    15 ~ 180g / Piece

    60 ~ 120 g / pc

    Power

    About 2.0 kw, 220V

    0.2kw

    1.5 kw

    Ukuran (L * W H *)

    167 * 92 * 129cm

    180 * 96 * 135cm

    178 * 50 * 100 cm

    machine Bobot

    About 310 kg

    86kg

    480kg

    Fitur utama

    1) Simpen biaya pegawe ing roto dawa. Saged beda panganan

    2) rega cukup lan dhuwur kapasitas.

    3) Gampang kanggo operasi, reresik, assembling, lan ndandani.

    4) bahan beda bisa Applied kanggo produk encrusting.

    Video link:

    proses produksi:

    22 33


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !