mochi otomatis es krim daifuku nggawe mesin - China Shanghai Hanjue Machinery

mochi otomatis mesin es krim daifuku nggawe

Short Description:

Keterangan: HJ-BP860II punika mentas dirancang lengkap encrusting otomatis & noto mesin karo telung hoppers, bisa nggawe mochi werna pindho. HJ-BP860 wis loro hoppers, bisa kempal pangan ing tray otomatis. mesin iki bisa dianggo ora mung kanggo gawé mochi karo utawa tanpa Isi, nanging uga kanggo gawé werna loro mochi / daifuku karo Isi lan mochi / daifuku karo Isi nang Isi. The hopper katelu bisa diganti dening mesin Isi siji Cairan, kang wis bisa encrustin ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    HJ-BP860II punika mentas dirancang lengkap encrusting otomatis & noto mesin karo telung hoppers, bisa nggawe mochi werna pindho. HJ-BP860 wis loro hoppers, bisa kempal pangan ing tray otomatis.

    mesin iki bisa dianggo ora mung kanggo gawé mochi karo utawa tanpa Isi, nanging uga kanggo gawé werna loro mochi / daifuku karo Isi lan mochi / daifuku karo Isi nang Isi. The hopper katelu bisa diganti dening mesin Isi siji Cairan, kang wis bisa encrusting fillings lancar karo dosis akurat, kayata coklat ès krim tanpa pembekuan, susu lan liyane.

    SPESIFIKASI OF HJ-860 AII

    Komoditi Jeneng Full Otomatis Tiga Hoppers Encrusting & Noto Machine
    Model Komoditi HJ-BP860
    controller PLC Layar
    Main Frame Material 304 Steel Motor Ort
    Convertor / Inverter Delta Material Hopper PC
    Ngoper Power Supply Delta conveyor Food Grade PU
    Rana & Molds UPE nozzle pe
    Speed ​​Produksi 3500-7200pieces / jam dirating Power 3.5kw
    Aspek saka lemah ndhuwur / Isi 9: 1-1: 9 Power Tegangan 220V, 50 / 60Hz, Phase Single
    Bobot Products 5-180g / pcs ukuran  167 * 95 * 135cm
    aplikasi Two Colors Mochi, Mochi Ice Cream karo loro isi sanès, Dua Warna Daifuku, etc bobot 330KG

    Fitur utama

    1. Encrusting Isi pindho, cocok kanggo macem-macem jinis bahan, loro hard lan alus produk lengo bisa dadi proses HJ-BP860.
    2. macem-macem jinis cetakan lan peralatan bisa selaras andhedasar produksi kedhaftar.

    3. Ing fillings bisa dadi jam, coklat, krim, es krim, tempel kacang, daging cincang lan paste perkakas mixed

    4. rak Plastic karo bolongan mbentuk beda bisa digunakake kanggo mbentuk lan mbentuk saka mochi, kang mbantu éling sawetara produk pangan sudhut.

    duster 5.Top lan duster ngisor nyegah pangan caket saka tancep ing panci, rak plastik lan kontaner.

    proses produksi:

    11 22

    33


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !