automatic mochi ice cream daifuku making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

mochi otomatis mesin es krim daifuku nggawe

Short Description:

Descriptions: BK-580II is our newly designed full automatic encrusting & arranging machine with three hoppers, can make double color mochi. BK-580 has two hoppers, can align food on tray automatically. This machine could be used not only to produce mochi with or without filling, but also to produce two colors mochi/daifuku with filling and mochi/daifuku with filling inside filling. The third hopper could also be replaced by one liquid filling machine, which make it possible to encrusting ...


  • Potongan: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 set/order
  • Sumber Kabisan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    BK-580II is our newly designed full automatic encrusting & arranging machine with three hoppers, can make double color mochi. BK-580 has two hoppers, can align food on tray automatically.

    mesin iki bisa dianggo ora mung kanggo gawé mochi karo utawa tanpa Isi, nanging uga kanggo gawé werna loro mochi / daifuku karo Isi lan mochi / daifuku karo Isi nang Isi. The hopper katelu bisa diganti dening mesin Isi siji Cairan, kang wis bisa encrusting fillings lancar karo dosis akurat, kayata coklat ès krim tanpa pembekuan, susu lan liyane.

    SPECIFICATIONS OF BK-580II

    Komoditi Jeneng Full Otomatis Tiga Hoppers Encrusting & Noto Machine
    Model Komoditi BK-580II
    controller PLC Layar
    Main Frame Material 304 Steel Motor Ort
    Convertor / Inverter Delta Material Hopper PC
    Ngoper Power Supply Delta conveyor Food Grade PU
    Rana & Molds UPE nozzle pe
    Speed ​​Produksi 3500-7200pieces / jam dirating Power 3.5kw
    Aspek saka lemah ndhuwur / Isi 9: 1-1: 9 Power Tegangan 220V, 50 / 60Hz, Phase Single
    Bobot Products 5-180g / pcs ukuran  167 * 95 * 135cm
    aplikasi Two Colors Mochi, Mochi Ice Cream karo loro isi sanès, Dua Warna Daifuku, etc bobot 330KG

    Fitur utama

    1. Encrusting Isi pindho, cocok kanggo macem-macem jinis bahan, loro hard lan alus produk lengo bisa dadi proses HJ-BP860.
    2. macem-macem jinis cetakan lan peralatan bisa selaras andhedasar produksi kedhaftar.

    3. Ing fillings bisa dadi jam, coklat, krim, es krim, tempel kacang, daging cincang lan paste perkakas mixed

    4. rak Plastic karo bolongan mbentuk beda bisa digunakake kanggo mbentuk lan mbentuk saka mochi, kang mbantu éling sawetara produk pangan sudhut.

    duster 5.Top lan duster ngisor nyegah pangan caket saka tancep ing panci, rak plastik lan kontaner.

    proses produksi:

    11 

    麻薯


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !