Automatic Shaomai Siomai Shumai making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

Otomatis Shaomai Siomai Shumai nggawe mesin

Short Description:

Description This machine is an automatic equipment used to sell food. The whole machine uses food-grade materials in contact with food, which meets the food hygiene requirements of various countries. And through frequency conversion stepless speed control, easy to learn and easy to operate, Ideal for use in medium and large factories. Feature This machine is specialized in the production of siomai model, easy to operate and clean Do not need to do dough, just to put the dough and filling int...


  • Potongan: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 set/order
  • Sumber Kabisan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • Detail produk

    Tags Product

    Description

    mesin iki minangka peralatan otomatis digunakake kanggo ngedol pangan. Kabèh mesin migunakake bahan pangan-bahan ing kontak karo pangan, kang meets syarat Food Hygiene saka werna-werna negara.

    Lan liwat frekuensi kontrol kacepetan konversi stepless, gampang kanggo sinau lan gampang operate,

    Becik kanggo nggunakake ing pabrik medium lan gedhe.

    Feature

    1. mesin iki specialized ing produksi model siomai, gampang operate lan resik
    2. Ora perlu kanggo nindakake keuangan, mung kanggo sijine keuangan lan Isi menyang ember lan stuffing ember, lan banjur mrodhuksi siomai otomatis, mesin bisa poto-fabricate keuangan lan penet, pil, Cut, lan isi. Lan nelpon ing sabuk conveyor kanggo ngrampungake sapisan.
    3. Prodhuk apik shaped kaya gawenan tangan
    4. Ing kekandelan saka kulit lan jumlah Isi bisa diatur miturut syarat customer.
    5. hopper iku gampang kanggo mbongkar lan resik.
    6. The Jadwal sing digawe saka UHEWPE lan gampang kanggo ngresiki.
    7. Ing kekandelan saka kulit bisa dadi kurang minangka 1mm
    8. Mesin cleaning bisa nggunakake gun semprotan online kanggo ngresiki nggawe kulit sistem, lan banjur mbusak nggawe kulit sistem lan piring sistem mbentuk Rotary supaya nggunakake cleaning banyu

    parameter

    jinis model BK-780
    bobot Product 12G, 15g, 20g, 25g, 30g
    kapasitas 6000pcs / h
    Ambane saka wrapepr 55mm, 60mm, 65mm, 70mm
    bobot mesin About 800kg
    Ukuran (L * W H *) 1350 * 1200 * 1700mm
    spees adjiust dening transducer 2pcs
    Sistem mencet roller 2 roller
    cara mbentuk 2pcs ing wektu

    video YouTube

    Production procedures
    11 22

    33 44

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !