desktop otomatis kubba cilik kibbeh encrusting mesin kanggo ngarep - China Shanghai Hanjue Machinery

desktop otomatis kubba cilik kibbeh encrusting mesin kanggo ngarep

Short Description:

1. katrangan: otomatis encrusting kubba / kibbeh / kebbeh mesin nggawe lan mbentuk machine mesin tipe mini kita desain khusus kanggo nggunakake bisnis cilik kaya nyimpen, toko roti utawa ngarep. Sampeyan bisa nggawe jinis nepsu cookie kaya Kubba / Coxinha / bakso / Croquetas / Mochi / werni Keju / Churros / Riceball / Onigiri / Nastar / Rasgulla / Piroshki / Maamoul / werni seasame / Pineapple cake / tanggal bar / Chocolate kapenuhan cookie lan ing . We are Produsèn kanggo mesin tipe iki ing dhaérah China. Kita p ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. katrangan:

    Otomatis encrusting kubba / kibbeh / kebbeh mesin nggawe lan mesin mbentuk yaiku mesin tipe mini kita desain khusus kanggo nggunakake bisnis cilik kaya nyimpen, toko roti utawa ngarep. Sampeyan bisa nggawe jinis nepsu cookie kaya Kubba / Coxinha / bakso / Croquetas / Mochi / werni Keju / Churros / Riceball / Onigiri / Nastar / Rasgulla / Piroshki / Maamoul / werni seasame / Pineapple cake / tanggal bar / Chocolate kapenuhan cookie lan ing .

    We are Produsèn kanggo mesin tipe iki ing dhaérah China. patent kita supaya kita luwih dipercaya saka supplier liyane.

    2. paramèter

    Panggil Model: HJ-001

    Kapasitas: 10-60pcs / min

    Produk bobot range: 8-150g / pc

    Ukuran (L * W * H): 80 * 76 * 122CM

    Power: About 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, Phase Single

    Machine Bobot: About 150kg karo kothak alat

    3. Fitur:

    1. Loro-lorone ing awak mesin lan hoppers sing digawe dening 304 Stainless.
    2. Motor digawe dening Delta, iku account China dikenal dening donya.
    3. panel kontrol wis luwih gampang kanggo operate. PLC uga opsional.
    4. The nozzles, Conveyor lan Shutters sing digawe dening materi standar pangan kanggo nggawe manawa kabeh panganan bakal sehat.
    5. tutup Safety ing hoppers lan rana, darurat Stop Ngalih nggawe mesin liyane safety.
    6. mesin bisa nggawe akeh jinis diiseni cookie ing wangun lan ukuran sing beda-beda dening ganti nozzle lan rana.
    7. Iku gampang kanggo nyetel rasio saka keuangan lan Isi dening panel kontrol.
    8. ukuran cilik supaya gampang kanggo nginstal, operate, nyimpen lan resik.

    4. Videolink:

    proses 5. Produksi:

    11 22


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !