FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa Order Panjenengan Quantity Minimal (MOQ)?

We are Produsèn lan umume apa Grosir. Nanging, pesenan nyoba uga ditrima lan tampi!

Carane bisa aku Pay Kanggo Order Kula?

1) Transfer (T / T): We nampa 50% T / T simpenan sadurunge produksi lan 50% T / T imbangan

sadurunge pangiriman. pembayaran 100% sadurunge produksi pesenan sampel.

2) Western Union (W / U): We nampa% pembayaran 100 liwat Western Union.

3) 30% T / T ing advance, lan 70% L / C ing ngarsane.

4) insurance Trade dening Alibaba, sampeyan bisa milih T / T, kertu kredit, e-pamriksa ...

Carane Prakawis Delivery Time?

1) Kita kudu bab 15 dina kanggo gawé mesin anyar miturut sarat Panjenengan.

2) Sawetara produk ing Simpenan mining kita.

3) produk OEM kudu rembugan.

Warranty / njamin?

1 taun. Lan ing taun iki yen mesin bejat disebabake masalah mechanical, kabeh bagean nyisakke free. Layanan saka mesin kabeh sanadyan mesin ' kagesangan.

Carane bab Pre-sale lan Sawise-sale?

1) Kita kudu operasi manual lan video kanggo ngene carane kanggo operate lan nggunakake.

2) 24 hours layanan hotline

3) Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah. daya sing arep ing sisih.

Bisa bantuan kita supaya kita produk?

Ya, manawa kita bisa! OEM wis becik tampi. Our company duwe pengalaman 10 taun ing nggawe peralatan pangan, kita

profesional pangan mesin peralatan pabrik ing ShangHai.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !