small automatic mochi making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

cilik otomatis nggawe mochi mesin

Short Description:

Description: New type table top Mochi/Ice cream Mochi processing machine is suitable for making various stuffed cookies such as Mochi/kibbeh/kubba/coxinha/maamoul/data bar/pineapple/meatball/riceball Etc. It will complete forming shape and add filling at the same time, no need a special person to add filling. Greatly reduce the labor force and increase the production efficiency. Parameters: Model No.: BK-180 Normal Capacity: 10~60pcs/min Product weight: 8~150g/pc Power: About 1.0kw, 220V, 50/...


  • Potongan: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 set/order
  • Sumber Kabisan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    New jinis ndhuwur meja Mochi / Ice cream mesin Processing Mochi cocok kanggo nggawe macem-macem diiseni cookie kayata Mochi / kibbeh / kubba / coxinha / maamoul / data bar / nanas / bakso / riceball Etc.

    Iku bakal ngrampungake mbentuk wangun lan nambah Isi ing wektu sing padha, ora perlu wong khusus kanggo nambah Isi. Nemen ngurangi tenaga kerja lan nambah efficiency produksi.

    paramèter:

    Model No.: BK-180

    Kapasitas Normal: 10 ~ 60pcs / min

    bobot Product: 8 ~ 150g / pc

    Power: About 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, phase Single.

    Ukuran: 80 (L) * 76 (W) * 122 (H) CM

    Ukuran sawise dikempalken: watara 102 * 68 * 116CM

    Machine bobot: About 150kg

    Volume: Ora luwih saka 1CBM,

    Feature:

    1. jinis Tabel, gampang kanggo nginstall, reresik, njabut lan nyimpen.
    2. materi quality, stainless steel 304 kanggo kabèh mesin.
    3. Loro ukuran lan wangun saka produk bisa luwes.
    4. Gampang kanggo ngontrol bobot saka Isi lan kekandelan saka keuangan.
    5. Videos, buku instruction lan siji jamur kanggo produk diwenehake kanggo free.
    6. katon apik lan apa kawontenan stabil.
    7. Panggantos digawe dening Delta.

    video


    proses produksi:

    11

    22

    33


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !