cilik otomatis nggawe mochi mesin - China Shanghai Hanjue Machinery

cilik otomatis nggawe mochi mesin

Short Description:

Description: New jinis ndhuwur meja / Ice cream mesin Processing Mochi Mochi cocok kanggo nggawe macem-macem diiseni cookie kayata Mochi / kibbeh / kubba / coxinha / maamoul / data bar / nanas / bakso / riceball dll Bakal ngrampungake mbentuk wangun lan nambah Isi ing wektu sing padha, ora perlu wong khusus kanggo nambah Isi. Nemen ngurangi tenaga kerja lan nambah efficiency produksi. Paramèter: Model No .: HJ-001 Kapasitas Normal: 10 ~ 60pcs / min bobot Product: 8 ~ 150g / pc Power: About 1.0kw, 220V, 50 / ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    New jinis ndhuwur meja Mochi / Ice cream mesin Processing Mochi cocok kanggo nggawe macem-macem diiseni cookie kayata Mochi / kibbeh / kubba / coxinha / maamoul / data bar / nanas / bakso / riceball Etc.

    Iku bakal ngrampungake mbentuk wangun lan nambah Isi ing wektu sing padha, ora perlu wong khusus kanggo nambah Isi. Nemen ngurangi tenaga kerja lan nambah efficiency produksi.

    paramèter:

    Model No .: HJ-001

    Kapasitas Normal: 10 ~ 60pcs / min

    bobot Product: 8 ~ 150g / pc

    Power: About 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, phase Single.

    Ukuran: 80 (L) * 76 (W) * 122 (H) CM

    Ukuran sawise dikempalken: watara 102 * 68 * 116CM

    Machine bobot: About 150kg

    Volume: Ora luwih saka 1CBM,

    Feature:

    1. jinis Tabel, gampang kanggo nginstall, reresik, njabut lan nyimpen.
    2. materi quality, stainless steel 304 kanggo kabèh mesin.
    3. Loro ukuran lan wangun saka produk bisa luwes.
    4. Gampang kanggo ngontrol bobot saka Isi lan kekandelan saka keuangan.
    5. Videos, buku instruction lan siji jamur kanggo produk diwenehake kanggo free.
    6. katon apik lan apa kawontenan stabil.
    7. Panggantos digawe dening Delta.

    video

    proses produksi:

    11

    22

    33


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !