kapasitas cilik line produksi maamoul - China Shanghai Hanjue Machinery

kapasitas cilik line produksi maamoul

Short Description:

Description: Small capacity maamoul production ine includes two machine. HJ-001 Small encrusting machien to make food with stuffing, shape like a ball. You also can make Kubba/Kibbeh, Coxinha, Mochi, Ball, Tulumba…and other food with filling by this single machine differernt mold. Can work seperately. HJ-22 Small stamping machine to form the shape of maamoul. You also can change the mold to OEM your logo. Parameters:   HJ-001 Small encrusting machine HJ-22 Small stamping machine ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    kapasitas cilik maamoul ine produksi kalebu loro mesin.

    1. HJ-001 Cilik encrusting machien kanggo nggawe panganan karo stuffing, wangun kaya werni. Sampeyan uga bisa nggawe Kubba / Kibbeh, Coxinha, mochi, Ball, Tulumba ... lan pangan liyane karo Isi dening mesin jamur differernt siji iki. Bisa seperately.
    2. HJ-22 ​​Cilik stamping machine kanggo mbentuk maamoul. Sampeyan uga bisa ngganti jamur kanggo OEM logo.

    paramèter:

      HJ-001 mesin encrusting Cilik HJ-22 ​​Cilik stamping machine
    kapasitas:  600 ~ 3600 pcs / hr 600 ~ 2400 pcs / hr
    bobot Product  8 ~ 150 g / pc 10 ~ 150 g / pc
    Power About 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, phase Single 0,2 kw
    Ukuran (L * W H *) 80 * 76 * 122CM 120 * 40 * 60cm
    bobot mesin About 150kg 70 kg

    Feature:

    1. 304 struktur baja stainless kanggo hoppers lan awak mesin

    1. standar pangan bagean.
    2. ukuran cilik, gampang operate, nginstal lan cleanout.
    3. Safty tutup, darurat mandeg ngalih kanggo safety.
    4. Multi-funcational kang bisa nggawe macem-macem diiseni cookie kanggo frying lan baking.
    5. Panganan bobot, ukuran, aspek saka keuangan lan Isi sing luwes.
    6. Videos lan sawise dodolan layanan nyedhiyani.
    7. Bisa OEM logo.

    video

    proses produksi:

    22


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !