Apa milih kita

Shanghai Hanjue iku sawijining perusahaan specialized ing distrik machinery Food, liwat 10 taun pengalaman. We are ahead saka perusahaan mesin pangan padha ing desain mesin anyar lan develpment kanggo nggawe panganan anyar supaya minangka supaya munggah karo pasar ganti. Ing 2012, kita dirancang lan diprodhuksi mesin encrusting cilik independen kanggo toko cilik lan nggunakake ngarep, kang populer ing sisih wétan tengah kanggo kubba cemilan, lan Tlatah asia south kanggo pangan karo stuffing. Ing basis saka mesin encrusting cilik, sampeyan uga bisa gawé Coxinha, Ball, Maamoul, Cookies, Mochi ... lan cemilan karo Isi.

teknologi produksi profesional lan layanan jantung anget supaya kita tetep ahead saka Food Machienry. Ora mung ngenalke mesin kita kanggo sampeyan, kita kabeh sambutan kanggo nggawe mesin miturut requrement pangan.


WhatsApp Online Chat !