Pse na zgjodhet ne

Shanghai Hanjue është një prodhues i specializuar në rrethin e makineri e ushqimit, mbi 10 vjet përvojë. Ne jemi përpara të kompanisë të ngjashme makinë e ushqimit në dizajn të ri makinë dhe develpment për të bërë ushqim të ri në mënyrë që për të vazhduar me ndryshimin e tregut. Në vitin 2012, ne kemi projektuar dhe i prodhuar makinë të vogël encrusting pavarur për dyqan të vogël dhe përdorim në shtëpi, e cila është e popullarizuar në Lindjen e Mesme për kubba meze të lehtë, dhe zona juglindore Azi për ushqim me mbushje. Në bazë të makinës të vogël encrusting, ju gjithashtu mund të prodhojnë Coxinha, top, Maamoul, cookies, Mochi ... dhe meze të lehtë tjetër me mbushje.

teknologji profesionale të prodhimit dhe të shërbimit të ngrohtë zemra mbajtur na qëndrojnë përpara e Ushqimit MACHIENRY. Jo vetëm futur makinën tonë për ju, ne të gjithë të mirëpritur për të bërë makinë sipas requrement ushqimit tuaj.


WhatsApp Online Chat !