Tentang Kami

11

HANJUE precision mesin

Hanjue Precision mesin ngawengku Shanghai Hanjue Precision mesin sarta Zhejiang Hanjue Precision mesin.

Shanghai Hanjue Precision mesin anu lokasina di Kab Songjiang, kota Shanghai. 50km jauh ti bandara Shanghai Pudong internasional, sarta 17km jauh ti bandara Shanghai Hongqiao. kaayaan lalulintas merenah nyadiakeun kasempetan pikeun pamahaman salajengna jeung gawé babarengan di golongan para nasabah sakuliah dunya.

Shanghai Hanjue Company boga panalungtikan sarta pamekaran departemen, departemén Penjualan jeung showroom, nu asalna ti 2006 sarta diadegkeun taun 2008, urang ngalaman ngembangkeun sarta kamakmuran Industri mesin dahareun Cina. Kami nyanghareupan parusahaan mesin dahareun sarupa dina rarancang mesin anyar jeung develpment nyieun dahareun anyar kituna tetep nepi ka pasar ngarobah.

Zhejiang Hanjue Precision mesin téh kalawan total aset 50 juta USD sarta aréa tanah 3.000 m². The Grup ieu lokasina di kota Jiaxing, Propinsi Zhejiang. Urang kudu leuwih 10 taun pangalaman dina produksi mesin dahareun. produk utama urang kaasup mesin Encrusting, Cookies depositor, Steamed garis produksi Bun, garis Roti jeung alat confectionery lianna. Simkuring gaduh Patén dina mesin encrusting Leutik. Béda kapasitas encrusting mesin jas keur paménta customer béda urang. Ngaliwatan taun Éksplorasi, parusahaan urang adherence ka "efisien, stabil, pioneering na enterprising". Kalawan layanan alus, manajemén ilmiah tur baku, parusahaan urang tumuwuh kuat tur healthier nuju hiji tingkat leuwih luhur dina mangsa nu bakal datang.

parusahaan urang boga hiji tim téknis kuat. Simkuring tetep dina hambalan mibanda téknologi mesin dahareun sacara internasional maju. Ogé bisa nawiskeun desain na usulan perenah ka pabrik Anjeun. Simkuring gaduh rarancang anyar taunan, anjeun tampi bade difokuskeun kami Youtube, Facebook jeung Twitter: Hanjue Food mesin.


WhatsApp Online Chat !