Otomatis coklat kaeusi cookies pembuatan mesin - Cina Shanghai Hanjue mesin

coklat otomatis kaeusi cookies pembuatan mesin

Pondok Description:

Description : The HJ-860 machine can make biscoitos at 5000-6000pcs one hour. Medium and big factory can consider using the machine make biscoitos. It is capable to work with a wide range of different dough textures, this machine can work with minced nuts, seeds, jam and other filling . Parameter : Model number HJ-860 Capacity 5000-6000pcs/h Product weight 5-200g/pc Materials Stainless steel Power 1.5kw Dimension 167*92*129cm Delivery time Within 7 working days Machine weight...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    Mesin HJ-860 bisa nyieun biscoitos di 5000-6000pcs hiji jam. pabrik sedeng jeung badag bisa mertimbangkeun ngagunakeun mesin nu nyieun biscoitos. Ieu kabisa pikeun digawe sareng rupa-rupa textures adonan béda, mesin ieu bisa digawekeun ku kacang minced, siki, jam sarta keusikan lianna.

    parameter :

    jumlah modél HJ-860
    kapasitas 5000-6000pcs / h
    beurat produk 5-200g / pc
    bahan Beusi sténless
    kakuatan 1.5kw
    ukuran 167 * 92 * 129cm
    Waktos pangiriman Dina 7 poé gawé
    beurat mesin 400kg

     fitur:

    1) waktos jaminan anu 1 taun.

    2) mesin bisa nyieun biskuit coklat, dieusi cookies belang jrrd

    2) urang nawiskeun latihan bébas lamun mesin test customer di parusahaan urang.

    3) urang bisa pangiriman mesin dina 7 dinten gawe na insinyur aya di luar negeri.

    video:

     prosés Produksi:

    11

     22 33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !