Automatic chocolate filled cookies making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

coklat otomatis kaeusi cookies pembuatan mesin

Pondok Description:

Description : The BK-280 machine can make biscoitos at 5000-6000pcs one hour. Medium and big factory can consider using the machine make biscoitos. It is capable to work with a wide range of different dough textures, this machine can work with minced nuts, seeds, jam and other filling . Parameter : Model number BK-280 Capacity 5000-6000pcs/h Product weight 5-200g/pc Materials Stainless steel Power 1.5kw Dimension 167*92*129cm Delivery time Within 7 working days Machine weight...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    The BK-280 machine can make biscoitos at 5000-6000pcs one hour. Medium and big factory can consider using the machine make biscoitos. It is capable to work with a wide range of different dough textures, this machine can work with minced nuts, seeds, jam and other filling .

    parameter :

    jumlah modél BK-280
    kapasitas 5000-6000pcs / h
    beurat produk 5-200g / pc
    bahan Beusi sténless
    kakuatan 1.5kw
    ukuran 167 * 92 * 129cm
    Waktos pangiriman Dina 7 poé gawé
    beurat mesin 400kg

     fitur:

    1) waktos jaminan anu 1 taun.

    2) mesin bisa nyieun biskuit coklat, dieusi cookies belang jrrd

    2) urang nawiskeun latihan bébas lamun mesin test customer di parusahaan urang.

    3) urang bisa pangiriman mesin dina 7 dinten gawe na insinyur aya di luar negeri.

    video:

     proses produksi: 

     22 33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !