automatic ice box cookies designed cookies making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

otomatis és kotak cookies dirancang cookies pembuatan mesin

Pondok Description:

Description : The designed cookie can be customized with types design. It seems many ways to make the cookie, some small shops and housewives make the food by hand, it has a amazing price and different age people like this food . The good news is that our BK-280 encrusting machine can make the food with high capacity. Our engineer will add a wire cutter on machine make the cookies, this way can save money and make good appearance cookies. You can click the video see how the machine works and ...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    cookie dina dirancang bisa ngaropéa kalayan jenis desain. Sigana loba cara sangkan cookie dina, sababaraha warung leutik jeung ibu rumah tangga sangkan dahareun ku leungeun, éta ngabogaan harga endah tur jalma umur béda kawas kadaharan ieu.

    The good news is that our BK-280 encrusting machine can make the food with high capacity. Our engineer will add a wire cutter on machine make the cookies, this way can save money and make good appearance cookies. You can click the video see how the machine works and any problems please contact our sales.

    parameter:

    jumlah modél BK-280 
    kapasitas 5000-6000pcs / h
    MOQ 1 set
    beurat produk 5-200g / pc
    kakuatan 1.5kw
    Waktos prosés Dina 7 poé gawé lamun mesin 1 set
    ukuran 167 * 92 * 129cm
    beurat mesin 400kg

    Fitur utama

    1) nyertakeun Protection na Darurat gaul Button pikeun operasi aman.

    2) Beurat, ukuran sarta kulit-keusikan-ratio bisa disaluyukeun merenah sakumaha diperlukeun.

    3) multiguna: fungsina pikeun ngahasilkeun rupa béda kadaharan ku cara ngarobah molds saukur.

    4) kapasitas Big

    5) loba jenis cookies molds bisa dirancang.

    6) ngaropéa mesin, urang bisa nambahkeun sababaraha sistim mesin on mesin.

    7) basa Inggris, Cina, basa Arab nu pilihan ..

    8) Latihan bébas bakal ditawarkeun lamun mesin nguji customer.

    video demo:

    prosés Produksi:

    马赛克 1551075710(1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !