cookies kotak és otomatis dirancang cookies nyieun mesin - Cina Shanghai Hanjue mesin

otomatis és kotak cookies dirancang cookies pembuatan mesin

Pondok Description:

Description: cookie The dirancang bisa ngaropéa kalayan jenis desain. Sigana loba cara sangkan cookie dina, sababaraha warung leutik jeung ibu rumah tangga sangkan dahareun ku leungeun, éta ngabogaan harga endah tur jalma umur béda kawas kadaharan ieu. Warta alus nyaeta anu HJ-860 mesin encrusting urang bisa nyieun dahareun ihwal eusi tinggi. insinyur urang bakal nambahan hiji kawat cutter on mesin sangkan cookies, cara kieu bisa nyimpen duit na nyieun cookies penampilan alus. Anjeun tiasa klik video nu ningali kumaha mesin jalan na ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    cookie dina dirancang bisa ngaropéa kalayan jenis desain. Sigana loba cara sangkan cookie dina, sababaraha warung leutik jeung ibu rumah tangga sangkan dahareun ku leungeun, éta ngabogaan harga endah tur jalma umur béda kawas kadaharan ieu.

    Warta alus nyaeta anu HJ-860 mesin encrusting urang bisa nyieun dahareun ihwal eusi tinggi. insinyur urang bakal nambahan hiji kawat cutter on mesin sangkan cookies, cara kieu bisa nyimpen duit na nyieun cookies penampilan alus. Anjeun tiasa klik video nu ningali kumaha karya mesin jeung masalah wae mangga ngahubungan jualan urang.

    parameter:

    jumlah modél HJ-860
    kapasitas 5000-6000pcs / h
    MOQ 1 set
    beurat produk 5-200g / pc
    kakuatan 1.5kw
    Waktos prosés Dina 7 poé gawé lamun mesin 1 set
    ukuran 167 * 92 * 129cm
    beurat mesin 400kg

    Fitur utama

    1) nyertakeun Protection na Darurat gaul Button pikeun operasi aman.

    2) Beurat, ukuran sarta kulit-keusikan-ratio bisa disaluyukeun merenah sakumaha diperlukeun.

    3) multiguna: fungsina pikeun ngahasilkeun rupa béda kadaharan ku cara ngarobah molds saukur.

    4) kapasitas Big

    5) loba jenis cookies molds bisa dirancang.

    6) ngaropéa mesin, urang bisa nambahkeun sababaraha sistim mesin on mesin.

    7) basa Inggris, Cina, basa Arab nu pilihan ..

    8) Latihan bébas bakal ditawarkeun lamun mesin nguji customer.

    video demo:

    prosés Produksi:

    11

    22

    33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !