otomatis garis maamoul prosesi - Cina Shanghai Hanjue mesin

otomatis garis prosesi maamoul

Pondok Description:

Déskripsi: HJ-860 otomatis Maamoul Moon Nyieun kueh Mesin mangrupakeun garis produksi otomatis multi-fungsi nu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun teu ukur maamoul jajan / bulan, tapi ogé cookies / snack / pastries mawa bal, rod sarta lengket bentuk. mesin Ieu tipe otomatis pinuh diwangun ku hiji mesin encrusting, salah mesin stamping na hiji mesin baki-aligning. Ku cara ningkatkeun atawa ngarobah parabot pilihan tur alat eta, garis produksi ieu bisa ogé dipaké pikeun ngahasilkeun loba séjén kadaharan / snack / pastrie ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    déskripsi:

    HJ-860 otomatis Maamoul Moon Nyieun kueh Mesin mangrupakeun garis produksi otomatis multi-fungsi nu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun teu ukur maamoul jajan / bulan, tapi ogé cookies / snack / pastries mawa bal, rod sarta lengket bentuk.

    mesin Ieu tipe otomatis pinuh diwangun ku hiji mesin encrusting, salah mesin stamping na hiji mesin baki-aligning. Ku cara ningkatkeun atawa ngarobah parabot pilihan tur alat eta, garis produksi ieu bisa ogé dipaké pikeun ngahasilkeun loba séjén kadaharan / snack / pastries.

    11

    Jumlah modél

    HJ-860

    HJ-32

    HJ-34

    kakuwatan keur ngasilkeun

    4000 ~ 6000 PCS / hr

    2000 ~ 4500 sapotong / hr

    3000 ~ 7000 PCS / hr

    beurat produk

    10 ~ 150g / pc

    15 ~ 180g / sapotong

    60 ~ 120 g / pc

    kakuatan

    Ngeunaan 2.0 kw, 220V

    0.2kw

    1.5 kw

    Dimension (L * W H *)

    167 * 92 * 129cm

    180 * 96 * 135cm

    178 * 50 * 100 cm

    mesin Beurat

    Ngeunaan 310 kg

    86kg

    480kg

    Fitur utama

    1) Simpen ongkos kuli dina ngajalankeun panjang. Sanggup nyieun pangan béda

    2) harga Munasabah jeung kapasitas tinggi.

    3) Mudah pikeun operasi, meresihan, assembling, sarta repairing.

    4) Bahan Béda bisa dilarapkeun keur produk encrusting.

    Video link:

    proses produksi:

    22 33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !