automatic maamoul procession line - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

otomatis garis prosesi maamoul

Pondok Description:

Descriptions: BK-280K Automatic Maamoul Moon cake Making Machine is a multi-functional automatic production line which could be used to produce not only maamoul/moon cake, but also cookies/snack/pastries with ball, rod and stick shape. This machine is full automatic type consists of one encrusting machine, one stamping machine and one tray-aligning machine. By increasing or changing optional equipment and devices, this production line could also be used to produce many other food/snack/pastri...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    déskripsi:

    BK-280K Automatic Maamoul Moon cake Making Machine is a multi-functional automatic production line which could be used to produce not only maamoul/moon cake, but also cookies/snack/pastries with ball, rod and stick shape.

    mesin Ieu tipe otomatis pinuh diwangun ku hiji mesin encrusting, salah mesin stamping na hiji mesin baki-aligning. Ku cara ningkatkeun atawa ngarobah parabot pilihan tur alat eta, garis produksi ieu bisa ogé dipaké pikeun ngahasilkeun loba séjén kadaharan / snack / pastries.

    Jumlah modél

    BK-280

    BK-220

    BK-320

    kakuwatan keur ngasilkeun

    4000 ~ 6000 PCS / hr

    2000 ~ 4500 sapotong / hr

    3000 ~ 7000 PCS / hr

    beurat produk

    10 ~ 150g / pc

    15 ~ 180g / sapotong

    60 ~ 120 g / pc

    kakuatan

    Ngeunaan 2.0 kw, 220V

    0.2kw

    1.5 kw

    Dimension (L * W H *)

    167 * 92 * 129cm

    180 * 96 * 135cm

    178 * 50 * 100 cm

    mesin Beurat

    Ngeunaan 310 kg

    86kg

    480kg

    Fitur utama

    1) Simpen ongkos kuli dina ngajalankeun panjang. Sanggup nyieun pangan béda

    2) harga Munasabah jeung kapasitas tinggi.

    3) Mudah pikeun operasi, meresihan, assembling, sarta repairing.

    4) Bahan Béda bisa dilarapkeun keur produk encrusting.

    Video link:

    proses produksi:

    22 33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !