automatic mochi ice cream daifuku making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

mochi otomatis mesin és krim daifuku pembuatan

Pondok Description:

Descriptions: BK-580II is our newly designed full automatic encrusting & arranging machine with three hoppers, can make double color mochi. BK-580 has two hoppers, can align food on tray automatically. This machine could be used not only to produce mochi with or without filling, but also to produce two colors mochi/daifuku with filling and mochi/daifuku with filling inside filling. The third hopper could also be replaced by one liquid filling machine, which make it possible to encrusting ...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    déskripsi:

    BK-580II is our newly designed full automatic encrusting & arranging machine with three hoppers, can make double color mochi. BK-580 has two hoppers, can align food on tray automatically.

    mesin ieu bisa dipaké teu ngan ukur ngahasilkeun mochi sareng atawa henteu sareng ngeusian, tapi ogé pikeun ngahasilkeun dua kelir mochi / daifuku kalawan keusikan na mochi / daifuku kalawan ngeusian jero keusikan. The Hopper katilu ogé bisa diganti ku mesin keusikan hiji cairan, nu nyieun mungkin mun encrusting fillings béntés kalayan dosis akurat, kayaning coklat cair, és krim tanpa katirisan, susu jeung sajabana.

    SPECIFICATIONS OF BK-580II

    komoditi Ngaran Pinuh otomatis Tilu Hoppers Encrusting & nyusun Mesin
    Modél komoditi BK-580II
    controller Purwakarta Toel layar
    Main kotakna Bahan 304 steel Steel motor Ort
    Convertor / Inverter Delta bahan Hopper PC
    Ngalihkeun Power Supply Delta Conveyor Dahareun Kelas PU
    Jepret & molds UPE biwirna pipa pe
    Speed ​​produksi 3500-7200pieces / jam dipeunteun daya 3.5kw
    Babandingan kulit / ngeusian 9: 1-1: 9 kakuatan tegangan 220V, 50 / 60Hz, Phase Tunggal
    Beurat produk 5-180g / PCS ukuran  167 * 95 * 135cm
    aplikasi Dua Kelir Mochi, Mochi És Cream dua fillings, dua Kelir Daifuku, jsb beurat 330KG

    Fitur utama

    1. Encrusting keusikan ganda, cocog pikeun rupa-rupa bahan, duanana teuas jeung lemes produk oily bisa jadi proses ku HJ-BP860.
    2. rupa béda tina molds jeung alat bisa ngaropéa dumasar kana sarat produksi pamaké.

    3. fillings bisa jadi jam, coklat, krim, és krim, némpelkeun buncis, daging minced paste kacangan dicampur

    4. trays Plastik jeung liang ngabentuk béda bisa dipaké pikeun shaping sarta ngabentuk tina mochi, nu ngabantuan ngawujudkeun hiji rentang produk pangan lega.

    duster 5.Top na duster handap nyegah kadaharan caket ti nempel dina Panci, trays palastik na peti lianna.

    proses produksi:

    11 

    麻薯


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !