mochi otomatis és krim daifuku pembuatan mesin - Cina Shanghai Hanjue mesin

mochi otomatis mesin és krim daifuku pembuatan

Pondok Description:

Déskripsi: HJ-BP860II téh karek dirancang pinuh encrusting otomatis kami & nyusun mesin jeung tilu hoppers, bisa nyieun mochi warna ganda. HJ-BP860 boga dua hoppers, tiasa align dahareun dina baki otomatis. mesin ieu bisa dipaké teu ngan ukur ngahasilkeun mochi sareng atawa henteu sareng ngeusian, tapi ogé pikeun ngahasilkeun dua kelir mochi / daifuku kalawan keusikan na mochi / daifuku kalawan ngeusian jero keusikan. The Hopper katilu ogé bisa diganti ku mesin keusikan hiji cairan, nu nyieun mungkin mun encrustin ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    déskripsi:

    HJ-BP860II téh karek dirancang pinuh encrusting otomatis kami & nyusun mesin jeung tilu hoppers, bisa nyieun mochi warna ganda. HJ-BP860 boga dua hoppers, tiasa align dahareun dina baki otomatis.

    mesin ieu bisa dipaké teu ngan ukur ngahasilkeun mochi sareng atawa henteu sareng ngeusian, tapi ogé pikeun ngahasilkeun dua kelir mochi / daifuku kalawan keusikan na mochi / daifuku kalawan ngeusian jero keusikan. The Hopper katilu ogé bisa diganti ku mesin keusikan hiji cairan, nu nyieun mungkin mun encrusting fillings béntés kalayan dosis akurat, kayaning coklat cair, és krim tanpa katirisan, susu jeung sajabana.

    Spésifikasi OF HJ-860 AII

    komoditi Ngaran Pinuh otomatis Tilu Hoppers Encrusting & nyusun Mesin
    Modél komoditi HJ-BP860
    controller Purwakarta Toel layar
    Main kotakna Bahan 304 steel Steel motor Ort
    Convertor / Inverter Delta bahan Hopper PC
    Ngalihkeun Power Supply Delta Conveyor Dahareun Kelas PU
    Jepret & molds UPE biwirna pipa pe
    Speed ​​produksi 3500-7200pieces / jam dipeunteun daya 3.5kw
    Babandingan kulit / ngeusian 9: 1-1: 9 kakuatan tegangan 220V, 50 / 60Hz, Phase Tunggal
    Beurat produk 5-180g / PCS ukuran  167 * 95 * 135cm
    aplikasi Dua Kelir Mochi, Mochi És Cream dua fillings, dua Kelir Daifuku, jsb beurat 330KG

    Fitur utama

    1. Encrusting keusikan ganda, cocog pikeun rupa-rupa bahan, duanana teuas jeung lemes produk oily bisa jadi proses ku HJ-BP860.
    2. rupa béda tina molds jeung alat bisa ngaropéa dumasar kana sarat produksi pamaké.

    3. fillings bisa jadi jam, coklat, krim, és krim, némpelkeun buncis, daging minced paste kacangan dicampur

    4. trays Plastik jeung liang ngabentuk béda bisa dipaké pikeun shaping sarta ngabentuk tina mochi, nu ngabantuan ngawujudkeun hiji rentang produk pangan lega.

    duster 5.Top na duster handap nyegah kadaharan caket ti nempel dina Panci, trays palastik na peti lianna.

    proses produksi:

    11 22

    33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !