Automatic scotch egg solid filling encrusting machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

Otomatis Scotch endog keusikan solid mesin encrusting

Pondok Description:

Description : BK-280S Automatic encrusting is a multi-functional food making machine, can make most food with stuffing, no matter the liquid or dry filling. Now, according to customer’s requirement, we also design a scotch egg device for fill whole egg. Parameter : Model number BK-280S Capacity 4000-5000pcs/h Product power 5-250g/pc Voltage 110v/220v Power 1.75kw Dimension 180*60*168cm Certificate CE certificate Payment terms TT, Cash, Western Union, L/C Feature: 1). New ...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    BK-280S Automatic encrusting is a multi-functional food making machine, can make most food with stuffing, no matter the liquid or dry filling.

    Ayeuna, nurutkeun sarat customer urang, urang ogé mendesain hiji alat endog Scotch pikeun ngeusian sakabeh endog.

    parameter :

    jumlah modél BK-280S
    kapasitas 4000-5000pcs / h
    kakuatan produk 5-250g / pc
    Voltaseu 110v / 220v
    kakuatan 1.75kw
    ukuran 180 * 60 * 168cm
    Sertipikat sertipikat CE
    istilah pamayaran TT, Cash, Western Union, L / C

    fitur:
    1). Anyar dirancang. Gampang beroperasi, sistem kontrol calakan purwakarta kalawan layar toél warni, boga fungsi memori gudang, gampang operasi
    2). Gancang. 100pcs / mnt, 1,5 kali batan mesin sarupa.
    3). Fungsi Multifunctional & sadia for urang nyieun rupa-rupa dahareun, kaasup produk caket atanapi produk juicy kulit ipis.
    4). Dijieunna tina 304 stainless steel, gampang pikeun operasi, meresihan, assembling, sarta repairing
    5). Ngajalankeun otomatis tur stably, produksi stabil ngandung, slight kasalahan.
    6). Kalawan impor maké-tahan cutter arc, hirup layanan lila, penampilan produk leuwih nice, alus teuing rasa.
    7). Dua-tahap paking Auger conveying pastry sarta barang. Pompa Vane eupan barang sangkan ukuran anu akurat.
    8). Komponén branded dilakukeun dina china atawa diimpor oversea
    9). Kulit ngeusian rasio, ukuranana produk réngsé, laju produksi bisa disaluyukeun ku layar toél purwakarta, papanggih Tumuwuhna produk diversified Anjeun.
    10). Encrusting keusikan ganda, cocog pikeun bahan diversified, teuas tur lemes produk oily anu merenah
    11). Nambahkeun parabot molding béda bisa ngahasilkeun produk differnt sarta nurutkeun syarat nasabah kana tatanan molds béda.

    video:

    proses produksi:

    固体物 (2)

    固体物 (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !