Automatic Shaomai Siomai Shumai making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

Otomatis Shaomai Siomai Shumai nyieun mesin

Pondok Description:

Description This machine is an automatic equipment used to sell food. The whole machine uses food-grade materials in contact with food, which meets the food hygiene requirements of various countries. And through frequency conversion stepless speed control, easy to learn and easy to operate, Ideal for use in medium and large factories. Feature This machine is specialized in the production of siomai model, easy to operate and clean Do not need to do dough, just to put the dough and filling int...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran

    mesin ieu mangrupa alat-alat otomatis dipaké pikeun ngajual dahareun. Sakabeh mesin migunakeun bahan pangan-grade di kontak tina dahareun, anu meets sarat kasehatan dahareun rupa-rupa nagara.

    Tur ngaliwatan frékuénsi kontrol speed konversi stepless, gampang pikeun neuleuman sarta gampang beroperasi,

    Idéal pikeun pamakéan di pabrik sedeng sarta badag.

    hal nu husus

    1. mesin Ieu husus dina produksi modél siomai, gampang beroperasi tur bersih
    2. Teu kedah ngalakukeun adonan, ngan pikeun nyimpen adonan sarta ngeusian kana ember jeung isina LIPI, lajeng eta ngahasilkeun siomai otomatis, mesin bisa timer fabricate adonan terus pencét, mesek, cut, sarta eusian. Sarta dipencét eta dina sabuk conveyor pikeun ngarengsekeun eta sakaligus.
    3. produk kasebut beautifully ngawangun kawas handmade
    4. The ketebalan tina kulit jeung jumlah keusikan bisa disaluyukeun nurutkeun syarat customer.
    5. Hopper nu Gampang ngaleupas jeung beresih.
    6. The fixtures dijieun tina UHEWPE sarta gampang pikeun ngabersihan.
    7. The ketebalan kulit tiasa jadi low sakumaha 1mm
    8. Mesin beberesih tiasa make gun semprot hawa pikeun ngabersihan pembuatan kulit sistem, lajeng nyabut pembuatan kulit sistem na pelat sistem ngabentuk usaha Rotary dina urutan nganggo beberesih cai

    parameter

    tipe modél BK-780
    beurat produk 12g, 15g, 20g, 25g, 30g
    kapasitas 6000pcs / h
    Lebar wrapepr 55mm, 60mm, 65mm, 70mm
    beurat mesin ngeunaan 800kg
    Dimension (L * W H *) 1350 * 1200 * 1700mm
    spees adjiust ku transduser 2pcs
    Sistem mencét roller 2 roller
    metoda ngabentuk 2pcs dina hiji waktu

    video YouTube

    Production procedures
    11 22

    33 44

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !