desktop automatic small kubba kibbeh encrusting machine for home - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

desktop otomatis kubba leutik kibbeh encrusting mesin keur home

Pondok Description:

1. Description: otomatis encrusting kubba / kibbeh / kebbeh mesin pembuatan sarta ngabentuk mesin téh mesin tipe mini kami desain husus pikeun pamakéan bisnis leutik kawas toko, warung bakery atawa imah. Bisa nyieun rupa kaeusi cookies kawas Kubba / Coxinha / baso / Croquetas / Mochi / bola Opak / Churros / Riceball / Onigiri / Nastar / Rasgulla / Piroshki / Maamoul / bola seasame / nanas jajan / tanggal bar / Coklat kaeusi cookies jeung saterusna . Kami produsén munggaran pikeun mesin tipe ieu Cina daratan. Urang p ...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Description:

    Otomatis encrusting kubba / kibbeh / kebbeh mesin pembuatan sarta mesin ngabentuk mangrupakeun mesin tipe mini kami desain husus pikeun pamakéan bisnis leutik kawas toko, warung bakery atawa imah. Bisa nyieun rupa kaeusi cookies kawas Kubba / Coxinha / baso / Croquetas / Mochi / bola Opak / Churros / Riceball / Onigiri / Nastar / Rasgulla / Piroshki / Maamoul / bola seasame / nanas jajan / tanggal bar / Coklat kaeusi cookies jeung saterusna .

    Kami produsén munggaran pikeun mesin tipe ieu Cina daratan. patén kami sangkan urang leuwih dipercaya ti suppliers lianna.

    2. parameter

    Model Number: BK-180

    Kapasitas: 10-60pcs / mnt

    Produk beurat rentang: 8-150g / pc

    Dimension (L * W * H): 80 * 76 * 122CM

    Kakuatan: Ngeunaan 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, Phase Tunggal

    Mesin Beurat: Ngeunaan 150kg kalayan kotak alat

    3.Features:

    1. Duanana awak mesin sarta hoppers dijieun ku 304 stainless steel.
    2. Motor nu keur dijieun ku Delta, éta mangrupakeun merek Cina kawentar dipikawanoh ku dunya.
    3. panel kontrol nyieun leuwih gampang pikeun beroperasi. Purwakarta oge pilihan.
    4. The Nozzles, Conveyor na Shutters nu dilakukeun ku bahan baku dahareun pastikeun sakabéh pangan bakal cageur.
    5. panutup kaamanan dina hoppers na jepret, Darurat gaul pindah nyieun mesin beuki kaamanan.
    6. mesin bisa nyieun rupa-rupa boneka cookies dina bentuk jeung ukuran béda ku cara ngarobah nozzle na jepret.
    7. Ieu gampang nyaluyukeun babandingan adonan sarta keusikan ku panel kontrol.
    8. Ukuran Leutik nyieun gampang masang, beroperasi, nyimpen sareng beresih.

    4. Video link:


    prosés 5. Produksi:

    kubba_副本_副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !