FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon Dupi Orde anjeun kadar (MOQ)?

Kami produsén a jeung umumna do wholesales. Sanajan kitu, tarekat sidang oge ditarima sarta tampi!

Kumaha carana abdi tiasa mayar Orde abdi?

1) Transfer (T / T): Simkuring nampi 50% T / T deposit saméméh produksi jeung 50% T / T kasaimbangan

sateuacan kiriman. mayar 100% saméméh produksi pikeun pesenan sampel.

2) Western Union (W / U): Simkuring nampi% mayar 100 via Western Union.

3) 30% T / T sateuacanna, tur 70% L / C dina tetempoan.

4) asuransi Trade ku Alibaba, Anjeun bisa milih T / T, Kartu Kredit, e-mariksa ...

Kumaha Ngeunaan The Pangiriman Time?

1) Urang kudu tentang 15 poé pikeun ngahasilkeun mesin anyar nurutkeun sarat Anjeun.

2) Sababaraha produk nu di stock di gudang urang.

3) produk OEM kudu negotiate.

Jaminan / Penjaminan?

1 taun. Sarta dina taun ieu mun mesin pegat disababkeun ku masalah mékanis, sadaya tina bagian cadang anu gratis. Ladenan mesin kabeh sanajan mesin ' hirup s.

Kumaha ngeunaan Pra-diobral sarta Saatos-diobral?

1) Urang kudu operasi manual Islam jeung video ngajar maneh kumaha beroperasi sarta pamakéan.

2) 24 jam layanan hotline

3) Insinyur sadia pikeun mesin jasa luar negeri. muatan kudu di sisi anjeun.

Dupi anjeun ngabantu urang nyieun produk urang?

Sumuhun, pasti urang bisa! OEM ieu warmly tampi. parusahaan urang gaduh pangalaman 10 taun di nyieun parabot dahareun, urang anu

profésional dahareun mesin alat pabrik di Shanghai.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !