small automatic mochi making machine - China Kunshan Beikn Machinery Co., Ltd

leutik otomatis pembuatan mochi mesin

Pondok Description:

Description: New type table top Mochi/Ice cream Mochi processing machine is suitable for making various stuffed cookies such as Mochi/kibbeh/kubba/coxinha/maamoul/data bar/pineapple/meatball/riceball Etc. It will complete forming shape and add filling at the same time, no need a special person to add filling. Greatly reduce the labor force and increase the production efficiency. Parameters: Model No.: BK-180 Normal Capacity: 10~60pcs/min Product weight: 8~150g/pc Power: About 1.0kw, 220V, 50/...


  • FOB Harga: US $4999 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set/order
  • Suplai Kamampuhan: 100 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai or any other port
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P,
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    Anyar tipe méja luhureun Mochi / És krim mesin processing Mochi téh cocog pikeun nyieun rupa boneka cookies kayaning Mochi / kibbeh / kubba / coxinha / maamoul / data bar / nanas / baso / riceball jsb

    Bakal ngalengkepan ngabentuk bentuk jeung nambahkeun ngeusian dina waktos anu sareng, teu perlu jalma husus pikeun nambahkeun keusikan. Greatly ngurangan kakuatan tanaga gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi.

    parameter:

    Model No.: BK-180

    Kamampuh normal: 10 ~ 60pcs / mnt

    beurat produk: 8 ~ 150g / pc

    Kakuatan: Ngeunaan 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, fase Tunggal.

    Dimension: 80 (L) * 76 (W) * 122 (H) CM

    Dimension sanggeus dibungkus: sabudeureun 102 * 68 * 116CM

    Mesin beurat: Ngeunaan 150kg

    Volume: No leuwih ti 1CBM,

    fitur:

    1. tipe tabel, gampang pikeun masang, meresihan, nyoplokkeun tur nyimpen.
    2. bahan kualitas luhur, stainless steel 304 pikeun sakabeh mesin.
    3. Duanana ukuran jeung bentuk produk tiasa adjustable.
    4. Gampang ngadalikeun beurat keusikan jeung ketebalan tina adonan.
    5. Video, buku instruksi na salah kapang pikeun produk anjeun disadiakeun haratis.
    6. penampilan geulis alus sarta kaayaan kerja stabil.
    7. Parabot Parobah dijieun ku Delta.

    video

    proses produksi:

    11

    22

    33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !