leutik otomatis pembuatan mochi mesin - Cina Shanghai Hanjue mesin

leutik otomatis pembuatan mochi mesin

Pondok Description:

Description: New tipe méja luhureun / És krim mesin processing Mochi Mochi téh cocog pikeun nyieun rupa boneka cookies kayaning Mochi / kibbeh / kubba / coxinha / maamoul / data bar / nanas / baso / riceball jsb Bakal ngalengkepan ngabentuk bentuk jeung nambahkeun ngeusian dina waktos anu sareng, teu perlu jalma husus pikeun nambahkeun keusikan. Greatly ngurangan kakuatan tanaga gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi. Parameter: Modél No .: HJ-001 Kamampuh Normal: 10 ~ 60pcs / mnt beurat Produk: 8 ~ 150g / pc Power: Ngeunaan 1.0kw, 220V, 50 / ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    Anyar tipe méja luhureun Mochi / És krim mesin processing Mochi téh cocog pikeun nyieun rupa boneka cookies kayaning Mochi / kibbeh / kubba / coxinha / maamoul / data bar / nanas / baso / riceball jsb

    Bakal ngalengkepan ngabentuk bentuk jeung nambahkeun ngeusian dina waktos anu sareng, teu perlu jalma husus pikeun nambahkeun keusikan. Greatly ngurangan kakuatan tanaga gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi.

    parameter:

    Model No .: HJ-001

    Kamampuh normal: 10 ~ 60pcs / mnt

    beurat produk: 8 ~ 150g / pc

    Kakuatan: Ngeunaan 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, fase Tunggal.

    Dimension: 80 (L) * 76 (W) * 122 (H) CM

    Dimension sanggeus dibungkus: sabudeureun 102 * 68 * 116CM

    Mesin beurat: Ngeunaan 150kg

    Volume: No leuwih ti 1CBM,

    fitur:

    1. tipe tabel, gampang pikeun masang, meresihan, nyoplokkeun tur nyimpen.
    2. bahan kualitas luhur, stainless steel 304 pikeun sakabeh mesin.
    3. Duanana ukuran jeung bentuk produk tiasa adjustable.
    4. Gampang ngadalikeun beurat keusikan jeung ketebalan tina adonan.
    5. Video, buku instruksi na salah kapang pikeun produk anjeun disadiakeun haratis.
    6. penampilan geulis alus sarta kaayaan kerja stabil.
    7. Parabot Parobah dijieun ku Delta.

    video

    proses produksi:

    11

    22

    33


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !