kapasitas leutik garis produksi maamoul - Cina Shanghai Hanjue mesin

kapasitas leutik garis produksi maamoul

Pondok Description:

Description: Small capacity maamoul production ine includes two machine. HJ-001 Small encrusting machien to make food with stuffing, shape like a ball. You also can make Kubba/Kibbeh, Coxinha, Mochi, Ball, Tulumba…and other food with filling by this single machine differernt mold. Can work seperately. HJ-22 Small stamping machine to form the shape of maamoul. You also can change the mold to OEM your logo. Parameters:   HJ-001 Small encrusting machine HJ-22 Small stamping machine ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    kapasitas Leutik maamoul ine produksi ngawengku dua mesin.

    1. HJ-001 Leutik encrusting machien nyieun dahareun kalawan isina, bentukna kawas bola hiji. Anjeun oge bisa nyieun Kubba / Kibbeh, Coxinha, Mochi, Ball, Tulumba ... sarta kadaharan lianna ku keusikan ku mesin kapang differernt single ieu. Tiasa dianggo seperately.
    2. HJ-22 ​​Leutik stamping mesin pikeun ngabentuk bentuk maamoul. Anjeun oge bisa ngarobah kapang pikeun OEM logo Anjeun.

    parameter:

      HJ-001 mesin encrusting Leutik HJ-22 ​​Leutik stamping mesin
    kapasitas:  600 ~ 3600 PCS / hr 600 ~ 2400 PCS / hr
    beurat produk  8 ~ 150 g / pc 10 ~ 150 g / pc
    kakuatan Ngeunaan 1.0kw, 220V, 50 / 60Hz, fase Tunggal 0.2 kw
    Dimension (L * W H *) 80 * 76 * 122CM 120 * 40 * 60cm
    beurat mesin ngeunaan 150kg 70 kg

    fitur:

    1. 304 struktur stainless steel keur hoppers jeung awak mesin

    1. standar kadaharan bagian.
    2. Ukuran leutik, gampang beroperasi, install sarta cleanout.
    3. Safty panutup, Darurat eureun switch pikeun kaamanan.
    4. Multi funcational nu bisa nyieun rupa boneka cookies pikeun frying jeung baking.
    5. Pangan beurat, ukuranana, babandingan adonan sarta keusikan anu adjustable.
    6. Video sareng sanggeus layanan jualan nyadiakeun.
    7. Tiasa OEM logo Anjeun.

    video

    proses produksi:

    22


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !