Naha milih kami

Shanghai Hanjue mangrupakeun produsén husus di Kab mesin Food, leuwih 10 taun pangalaman. Kami nyanghareupan parusahaan mesin dahareun sarupa dina rarancang mesin anyar jeung develpment nyieun dahareun anyar kituna tetep nepi ka pasar ngarobah. Dina 2012, urang dirancang sarta dihasilkeun mesin encrusting leutik bebas keur warung leutik tur pamakéan imah, nu populér di The wétan tengah pikeun kubba snack, sarta Wewengkon asia tenggara keur dahareun jeung isina. Dina dasar mesin encrusting leutik, Anjeun oge bisa ngahasilkeun Coxinha, Ball, Maamoul, Cookies, Mochi ... na snack lianna kalayan keusikan.

téhnologi produksi profésional sarta layanan haté haneut tetep urang cicing dihareupeun Food Machienry. Teu ukur ngawanohkeun mesin kami ka anjeun, urang sadayana ngabagéakeun nyieun mesin nurutkeun requrement dahareun anjeun.


WhatsApp Online Chat !